Tájékoztató

Postaauto Duna zrt. és a Postaflotta Kft.
üzleti partnerei felé az ADR biztonsági tanácsadó személyéről.

A veszélyes áru szállítási biztonsági tanácsadóról szóló 25/2014. (IV.30.) NFM rendelet 3. § (3) bekezdés alapján tájékoztatjuk tisztelt partnereinket, hogy a Társaságunknál a veszélyes áru szállítási biztonsági (ADR) tanácsadói feladatokat ellátó személy: Simon Gergely Gusztáv.

Adatai

Név: SIMON GERGELY GUSZTÁV
névjegyzékbevétel azonosító száma: KVH/25968-1/2017-NFM
bizonyítvány száma: VT-0165/17
bizonyítvány lejárata: 2022.11.13.

Elérhetősége:

Telefon száma: +36-20-467-83-71
E-mail-címe: simon.gergely@outlook.hu

Egyéb közlemények

Visszaélés tájékoztató és bejelentő adatlap

Társaságunk a 2023. évi XXV. törvény rendelkezésinek megfelelően visszaélés bejelentő rendszert működtet. Kérjük olvassa el a tájékoztatót.
Amennyiben Bejelentést szeretne tenni az alábbi űrlap kitöltésével lehetséges.

 

Etikai Kódex

Társaságunk által megfogalmazott elvárások és az egységes erkölcsi követelményrendszer az Etikai Kódexben került kihirdetésre. Büszkék vagyunk arra, hogy az általunk vallott értékek magas ügyfélelégedettséget eredményeznek.

A köztulajdonban álló gazdasági társaságok működésének átláthatóbbá tételéről szóló 175/2009. Korm. rendelet, valamint a név szerinti, és a pénzeszköz felhasználásáról szóló megjelentetési kötelezettséget tartalmazó 2009. évi CXXII. törvény alapján igényelt adatszolgáltatási igényt a név, elérhetőség és felhasználási cél megjelölésével kérheti a titkarsag@postaauto.com email címen.