A Postaautóról

Rólunk

Postaautó Duna zrt. szolgáltatásainak sokrétűségét hosszasan lehet elemezni, azonban ha ezeket egy csokorba össze akarjuk foglalni, akkor azt mondhatjuk, hogy a nyújtott szolgáltatások összessége nem más, mint egy biztonságos érzés, ami az „elindulás és megérkezés nyugalmában” testesül meg.
Minden törekvésünk ezt a célt szolgálja, mert ha partnereink a szolgáltatások igénybevételekor, munkatársaink a szolgáltatások nyújtásakor, beszállítóink az igényeink kielégítésekor ezt érzik, akkor megoldást találtunk minden felmerülő problémára, és megvalósítottuk a tulajdonos Magyar Posta Vagyonkezelő Zrt. elvárásainak is a megfelelést.

A kezdetektől-napjainkig
A Postaautó és jogelőd szervezetei hosszú éveken keresztül a Magyar Posta Zrt. járműveinek javításáért feleltek. A 90-es évek elején az új Márkakereskedések és Márkaszervizek létrejötte, a járműpark elsősorban nyugati járművekre történő lecserélése, a hihetetlenül gyors technikai fejlődés kikényszerítette a megváltozott piaci viszonyokhoz történő alkalmazkodást, a külső partnerek kiszolgálását is. A tevékenység bővítéssel együtt járt a kereskedelmi és flottakezelési szolgáltatás nyújtása, valamint leányvállalat alapítása is. A Társaság egységes vállalatirányítási, és auditált minőségirányítási rendszerrel rendelkezik. A 2020-as év végén a javítási üzletágat értékesítettük a Postaflotta leányvállalatunknak, így ezen feladatokat ma már ezen Társaság látja el.

A Postaautó Duna zrt. jelenleg flottakezeléssel, jármű és ingatlan bérbeadással, valamint Mol franchise kút üzemeltetéssel foglalkozik, és lerakja az alapjait a csomagkézbesítési üzletág működtetésének is.

Tevekénységek a számok tükrében:

 • Csoportszinten közel 2 ezer jármű flottakezelése,
 • Évente közel 100 db használt jármű értékesítése,
 • Országosan 10 telephelyen irodák, műhelyek, szabad területek bérbeadása, hasznosítása,
 • Évente 2,5 millió liter üzemanyag értékesítése MOL franchise rendszerben,
 • Terveink szerint évente közel 4 millió csomag kézbesítése.

Jövőbe vetett hitünk
A Postaautó Duna zrt. tevékenysége, piaci részesedése, a rendelkezésre álló erőforrások, kiegészülve a munkavállalók elhivatottságával, szakértelmével, valamint a Magyar Posta Zrt. anyagi és kapcsolati tőkéjével garanciát biztosítanak arra, hogy a kitűzött célok megvalósuljanak és a Társaság a vevők elégedettsége mellett eredményesen, egyre növekvő bevételeket és eredményt érjen el.Válassza Ön is szolgáltatásainkat, keresse forgalmazott termékeinket, legyen Ön is részese a Postaautó Duna zrt. sikereinek!
Induljon el, és érkezzen meg Ön is biztonságban és nyugalomban!

 

Vajta Zoltán
vezérigazgató

2500+

Értékesített autó

10+

Flottakezelt márka

2000+

Bérautó

50000+

Elégedett ügyfél

Menedzsment

A Postaautóért vagyunk
Vajta Zoltán

Vajta Zoltán

vezérigazgató

Közgazdász, adótanácsadó, könyvvizsgáló. Pályafutását a Debreceni Állami Gazdaságban kezdte, majd 1992-ben lépett be a Magyar Posta Zrt. Debreceni

Tovább
Pappné Szabó Ilona

Pappné Szabó Ilona

pénzügyi igazgató

Közgazdász, adótanácsadó, adószakértő, regisztrált mérlegképes könyvelő.
Pályafutását a NAV Nógrád megyei Igazgatóságán kezdte, majd 1995-től a MOL,

Tovább
Horogh Géza

Horogh Géza

flottaigazgató

Gépészmérnökként diplomázott, majd több állami vállalatnál és magáncégnél töltött be közép- és felsővezetői beosztást. Számos gépjármű flotta beszerzését

Tovább
Goják János

Goják János

csomagkézbesítési igazgató

A Kaposvári Egyetem Pedagógiai Főiskolai karán diplomázott, Pécsen felsőfokú postatiszti, azt követően Budapesten logisztikai árufuvarozói végzettséget, Lean

Tovább

A Postaautóról

Karrier

Társaságunk a Magyar Posta csoporthoz tartozik, így a megbízhatóság, kiszámíthatóság, rendezett munkaügyi kapcsolatok, a versenyképes alapbér, ösztönzők, vállalati béren kívüli juttatás csomag, kimagasló munkakörülmények, a szakmai kihívás, a képzés, a munkakörrel járó döntés, a befogadó csapat, és a munka elismerése mind része annak, amit kínálunk.
Kérem vedd figyelembe, hogy minden esetben önéletrajzot, motivációs levelet, fizetési igény megjelölést kérünk a jelentkezőktől. A megküldött dokumentumokat nem őrizzük meg, megállapodás esetén a szükséges információkat rögzítjük.
Meghirdetett állásainkra jelentkezz bátran, valljuk, hogy a kihívásokkal történő szembenézés elősegíti boldogulásunkat.

A Postaautó Duna zrt-nél dolgozó munkavállalók a mindennapok során is tapasztalják a

 • jó csapatban való munka előnyeit,
 • a rugalmas munkavégzést, a negyedéves munkaidőkeret nyújtotta szabadságot,
 • a pontos és érthető elvárásokat, az időszakos célkitűzéseket, teljesítményértékelést,
 • a szükséges képzések biztosítását, a szakmai fejlődési lehetőséget,
 • a munkakörrel járó döntési felelősséget,
 • a versenyképes fizetést, béren kívüli juttatásokat,
 • és a kúltúrált munkakörülményeket, az esetenkénti távmunka lehetőségét.

Érdeklődj aktuális álláslehetőségeinkről, jelentkezz, birkózz meg a kihívásokkal, és légy Te is részese üzleti sikereinknek.

Keressen minket bizalommal!

  Bérautóra van szüksége? Hívjon minket bátran (+36) 52 / 527 - 122