A Postaautóról

Rólunk

Postaautó Duna zrt. szolgáltatásainak sokrétűségét hosszasan lehet elemezni, azonban ha ezeket egy csokorba össze akarjuk foglalni, akkor azt mondhatjuk, hogy a nyújtott szolgáltatások összessége nem más, mint egy biztonságos érzés, ami az „elindulás és megérkezés nyugalmában” testesül meg.
Minden törekvésünk ezt a célt szolgálja, mert ha partnereink a szolgáltatások igénybevételekor, munkatársaink a szolgáltatások nyújtásakor, beszállítóink az igényeink kielégítésekor ezt érzik, akkor megoldást találtunk minden felmerülő problémára, és megvalósítottuk a tulajdonos Magyar Posta Vagyonkezelő Zrt. elvárásainak is a megfelelést.

A kezdetektől-napjainkig
A Postaautó és jogelőd szervezetei hosszú éveken keresztül a Magyar Posta Zrt. járműveinek javításáért feleltek. A 90-es évek elején az új Márkakereskedések és Márkaszervizek létrejötte, a járműpark elsősorban nyugati járművekre történő lecserélése, a hihetetlenül gyors technikai fejlődés kikényszerítette a megváltozott piaci viszonyokhoz történő alkalmazkodást, a külső partnerek kiszolgálását is. A tevékenység bővítéssel együtt járt a kereskedelmi és flottakezelési szolgáltatás nyújtása, valamint leányvállalat alapítása is. A Társaság egységes vállalatirányítási, és auditált minőségirányítási rendszerrel rendelkezik. A 2020-as év végén a javítási üzletágat értékesítettük a Postaflotta leányvállalatunknak, így ezen feladatokat ma már ezen Társaság látja el.

A Postaautó Duna zrt. jelenleg flottakezeléssel, jármű és ingatlan bérbeadással, valamint Mol franchise kút üzemeltetéssel foglalkozik, és lerakja az alapjait a csomagkézbesítési üzletág működtetésének is.

Tevekénységek a számok tükrében:

 • Csoportszinten közel 2 ezer jármű flottakezelése,
 • Évente közel 100 db használt jármű értékesítése,
 • Országosan 10 telephelyen irodák, műhelyek, szabad területek bérbeadása, hasznosítása,
 • Évente 2,5 millió liter üzemanyag értékesítése MOL franchise rendszerben,
 • Terveink szerint évente közel 4 millió csomag kézbesítése.

Jövőbe vetett hitünk
A Postaautó Duna zrt. tevékenysége, piaci részesedése, a rendelkezésre álló erőforrások, kiegészülve a munkavállalók elhivatottságával, szakértelmével, valamint a Magyar Posta Zrt. anyagi és kapcsolati tőkéjével garanciát biztosítanak arra, hogy a kitűzött célok megvalósuljanak és a Társaság a vevők elégedettsége mellett eredményesen, egyre növekvő bevételeket és eredményt érjen el.Válassza Ön is szolgáltatásainkat, keresse forgalmazott termékeinket, legyen Ön is részese a Postaautó Duna zrt. sikereinek!
Induljon el, és érkezzen meg Ön is biztonságban és nyugalomban!

 

Vajta Zoltán
vezérigazgató

2500+

Értékesített autó

10+

Flottakezelt márka

2000+

Bérautó

50000+

Elégedett ügyfél

Menedzsment

A Postaautóért vagyunk
Vajta Zoltán

Vajta Zoltán

Közgazdász, adótanácsadó, könyvvizsgáló. Pályafutását a Debreceni Állami Gazdaságban kezdte, majd 1992-ben lépett be a Magyar Posta Zrt. Debreceni Szállítási Üzeméhez.

Tovább
Pappné Szabó Ilona

Pappné Szabó Ilona

Közgazdász, adótanácsadó, adószakértő, regisztrált mérlegképes könyvelő.
Pályafutását a NAV Nógrád megyei Igazgatóságán kezdte, majd 1995-től a MOL, később TIGÁZ érdekeltségi

Tovább
Goják János

Goják János

A Kaposvári Egyetem Pedagógiai Főiskolai karán diplomázott, Pécsen felsőfokú postatiszti, azt követően Budapesten logisztikai árufuvarozói végzettséget, Lean Menedzsment oktatás és

Tovább
Horogh Géza

Horogh Géza

Gépészmérnökként diplomázott, majd több állami vállalatnál és magáncégnél töltött be közép- és felsővezetői beosztást. Számos gépjármű flotta beszerzését és üzemeltetését

Tovább

A Postaautóról

Karrier

Társaságunk a Magyar Posta csoporthoz tartozik, így a megbízhatóság, kiszámíthatóság, rendezett munkaügyi kapcsolatok, a versenyképes alapbér, ösztönzők, vállalati béren kívüli juttatás csomag, kimagasló munkakörülmények, a szakmai kihívás, a képzés, a munkakörrel járó döntés, a befogadó csapat, és a munka elismerése mind része annak, amit kínálunk.
Kérem vedd figyelembe, hogy minden esetben önéletrajzot, motivációs levelet, fizetési igény megjelölést kérünk a jelentkezőktől. A megküldött dokumentumokat nem őrizzük meg, megállapodás esetén a szükséges információkat rögzítjük.
Meghirdetett állásainkra jelentkezz bátran, valljuk, hogy a kihívásokkal történő szembenézés elősegíti boldogulásunkat.

A Postaautó Duna zrt-nél dolgozó munkavállalók a mindennapok során is tapasztalják a

 • jó csapatban való munka előnyeit,
 • a rugalmas munkavégzést, a negyedéves munkaidőkeret nyújtotta szabadságot,
 • a pontos és érthető elvárásokat, az időszakos célkitűzéseket, teljesítményértékelést,
 • a szükséges képzések biztosítását, a szakmai fejlődési lehetőséget,
 • a munkakörrel járó döntési felelősséget,
 • a versenyképes fizetést, béren kívüli juttatásokat,
 • és a kúltúrált munkakörülményeket, az esetenkénti távmunka lehetőségét.

Érdeklődj aktuális álláslehetőségeinkről, jelentkezz, birkózz meg a kihívásokkal, és légy Te is részese üzleti sikereinknek.

Keressen minket bizalommal!

  Bérautóra van szüksége? Hívjon minket bátran (+36) 52 / 527 - 122